Bayadera Balet – Casa de Cultură a Sindicatelor

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mircea Polesmic

Adresă: Strada Mihail Kogălniceanu nr. 4

Mircea Polesmic, a fost balerin la Teatrul „Oleg Danovski” și profesor de balet în străinătate

Copii și adulți de toate vârstele găsesc la „Bayadera Balet” cursuri de balet profesioniste, ținute de Mircea și Mariana Polesmic. La sediul de pe Strada Mihail Kogălniceanu, balerinii „Bayadera” învață ce înseamnă baletul de la profesorii cu o bogată experiență în lumea artistică. Mircea Polesmic, absolvent al Liceului de Artă „George Enescu” din București a început la 18 ani să lucreze ca balerin la Teatrul „Oleg Danovski”. Ulterior, Mircea Polesmic a devenit profesor de balet în străinătate.

Balerinii „Bayadera” învață ce înseamnă baletul de la profesorii cu o bogată experiență în lumea artistică

Alături de Mariana Polesmic, membru fondator al Teatrului „Oleg Danovski”, Mircea a deschis școala de balet „Bayadera”. La cursuri sunt așteptați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani în vederea inițierii și obținerii performanței.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate