Bucharest City Ballet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Roxana Dinu

Adresă: Strada Sergent Gheorghe Vârtej, nr.5

Copiii de la „Bucharest City Ballet” au parte de o experiență cu valoare academică

Sub îndrumarea Roxanei Dinu și a Laurei Alecsandru, copiii de la „Bucharest City Ballet” au parte de o experiență ce onorează valoarea academică. „Bucharest City Ballet” se mândrește un program bine gândit de cursuri, care face mai ușoară obținerea locurilor fruntase la concursurile de specialitate. În funcție de vârstă, nivelul de pregătire și dorințe, „Bucharest City Ballet” oferă posibilități nemărginite și în Sectorul 3, pe strada Sergent Gheorghe Vârtej nr. 5.

„Bucharest City Ballet” pune la dispoziție antrenamente intensive

Orele de balet sunt destinate și copiilor de 2-3 ani, dar și adulților care doresc să se mențină în formă. Pentru persoanele care vor o carieră în domeniu, „Bucharest City Ballet” pune la dispoziție antrenamente intensive într-un mediu cald, comunicare, înțelegere și încredere pentru ca cel mai înalt nivel să fie atins.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate