Bucharest City Ballet – North

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Roxana Dinu

Adresă: Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti, nr.30, parter, București, Sector 1 

„Bucharest City Ballet”, oferă programe introductive pentru copii și cursuri pentru performanță

Pentru „Bucharest City Ballet”, rezultatele sunt cartea de vizită. Școala de balet pune la dispoziție programe introductive pentru copii de la vârsta de 2-3 ani, cursuri pentru cei pregătiți să facă performanță, dar și pentru adulți. Spectacolele de balet la care participă toți cursanții sunt nelipsite în fiecare an, iar aparițiile la concursurile de specialitate, o dovadă a faptului că „se poate”.

Din dragoste pentru balet, Roxana Dinu și Laura Alecsandru formează campioni

Printre premiile obținute de micii balerini ai școlii „Bucharest City Ballet” se numără: Locul 1 la ”Festivalul Stelele Aurii 2017” (Mini Balet), Locul 1 la „Campionatul IDO” (Lyrical Solo), Locul 1 la „Romania Dance Star” (Ballet Grup Mini Kids) și Locul 2 – Marele premiu al Palatului Național al Copiilor 2015 (Dans folcloric solo). Din dragoste pentru balet, Roxana Dinu și Laura Alecsandru fac din copiii ce trec pragul sălii de pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr. 30 adevărați campioni.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate