Casa de Balet Dorobanți

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Cătălina Tudor

Adresă: Calea Dorobanți nr. 127 – 129, București, Sector 1

„Casa de balet” este locul în care experiența mentorului devine succesul copilului

În 2008, la inițiativa balerinei Cătălina Tudor, a luat ființă „Casa de Balet”. Sute de copii i-au trecut pragul și „s-au îndrăgostit” de tot ce înseamnă baletul. „Casa de balet” nu este o simplă școală de gen, ci locul în care frumosul și experiența mentorului devine succesul copilului. Din pasiune, performanță și dăruire, „Casa de Balet” a continuat să deschidă sedii și astfel, să fie mai aproape de tinerele talente.

„Casa de Balet” a luat ființă la inițiativa balerinei Cătălina Tudor

Cătălina Tudor, Carmen Ene și Silvia Hozoc aduc experiența anilor de studio și a spectacolelor de pe cele mai mari scene în fața viitorilor balerini, iar rezultatele nu au întârziat niciodată să apară. În zona Dorobanți, „Casa de balet” își are sediul pe Calea Dorobanți nr. 127-129.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate