Casa de balet Eminescu

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Cătălina Tudor

Adresă: Strada Mihai Eminescu nr. 163, București, Sector 2 

„Casa de balet” este locul ideal pentru practicarea baletului de performanță

„Casa de balet” este locul ideal pentru practicarea unui hobby, dar și locul ideal pentru performanță. Profesorii cu experiență de la această școală de dans propun pentru copii cursuri în funcție de vârstă și nivel de pregătire. Între 3 și 4 ani, „Baby Balet”, „Pre-balet” de la 4 la 6 ani și „Balet introductiv” de la 6 la 8 ani.

Cătălina Tudor îi îndrumă pe micii balerini spre cele mai mari scene ale lumii

Performanța nu vine peste noapte, iar Cătălina Tudor, alături de Carmen Ene și Silvia Hozoc, cu calm, răbdare și dragoste pentru această artă, îi îndrumă pe micii balerini spre un viitor pe cele mai mari scene ale lumii. Unul dintre sediile „Casei de balet” se află în Sectorul 2, pe Strada Mihai Eminescu nr. 163 și este pregătit să își deschidă porțile noii generații de talente.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate