Casa de Cultură a Studenților Cluj

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Dana Timofte / Alina Ciceo

Adresă:  Piața Lucian Blaga 1-3, Cluj-Napoca

Dana Timofte a participat alături de membrii trupei „X-Tazy” la numeroase festivaluri și concursuri

Încă din 1999, Dana Timofte este regizor-coregraf al trupei „X-Tazy”, echipă ce aparține de Casa de Cultură a Studenților Cluj. Balerină la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, Dana Timofte a participat alături de membrii trupei „X-Tazy” la numeroase festivaluri și concursuri de gen, reușind să ducă echipa pe culmile succesului. De asemenea, din anul 2004, Dana Timofte este profesoara de balet a Grădiniței nr. 66 din Cluj-Napoca.

La „Jump In”, activează o echipa formată din dansatori și profesori cu experiență: Delia Raita, Alina Ciceo, Radu Domsa și Lorant Leo Lantos.

Tot la Casa de Cultură a Studeților din Cluj-Napoca își desfășoară activitatea și „Jump In”, compania de dans înființată în anul 2008 și condusă cu profesionalism de Alina Ciceo. La „Jump In”, de la mic la mare, toți cei interesați de cursurile de balet sunt primiți într-o atmosferă caldă de echipa formată din dansatori și profesori cu experiență: Delia Raita, Alina Ciceo, Radu Domsa și Lorant Leo Lantos.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate