Centrul Cultural Buftea

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Camelia Nicolau

Adresă: Strada Știrbei Vodă nr. 8, Buftea

Profesoara Camelia Nicolae este absolventă UNATC București

„Centrul Cultural Buftea” a luat ființă în anul 2013. De atunci, își desfășoară activitatea la sediul de pe Strada Știrbei Vodă nr. 8, cu scopul de a sprijinii tinerii artiști. La „Centrul Cultural Buftea” se găsește și atelierul de balet în cadrul căruia predă Camelia Nicolau.

Elevii „Centrului Cultural Buftea” s-a remarcat la competiții de specialitate precum „Festivalul Stelele Aurii” și „Original Dance Star”

Camelia Nicolae este absolventă UNATC București, și prin cursurile de balet predate le propune copiilor un alt stil de viață. Cursurile de balet sunt destinate celor care își doresc mai mult de la această artă. Elevii „Centrului Cultural Buftea” s-a remarcat la competiții de specialitate precum „Festivalul Stelele Aurii” și „Original Dance Star”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate