Centrul Cultural Ion Manu, Otopeni

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Monica Popescu

Adresă: Strada 23 August nr. 8

Monica Popescu îi conduce pe copii în lumea fascinantă a baletului, de două ori pe săptămână

Înființat în anul 1999, „Centrul Cultural Ion Manu” propune studierea baletului pentru dezvoltarea încrederii în sine, a relaționării cu cei din jur și a capacității de concentrare și atenție. La sediul de pe Strada 23 August nr. 8, Monica Popescu îi conduce pe copii în lumea fascinantă a baletului. De două ori pe săptămână, micii balerini ai „Centrului Cultural Ion Manu” își îmbunătățesc ținuta și tehnica, sub atenta supraveghere a profesoarei.

Monica Popescu a fost balerină la „Opera Națională Timișoara” și „Opera Națională București”

Monica Popescu se poate lăuda cu o bogată experiență artistică și cu studii pe măsură. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” și a Universității Române de Științe și arte „Gheorghe Cristea”, Monica Popescu a fost balerină la „Opera Națională Timișoara” și „Opera Națională București”. De asemenea, a urcat pe marile scene din Europa, în timpul turneelor.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate