Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Oana Lavinia Pisaroglu

Adresă: Strada Scării nr. 2

Centrul Cultural „Jean Bart” din Tulcea este a treia instituție din țară, membră a Convenției Teatrale Europene

Centrul Cultural „Jean Bart” din Tulcea a luat ființă în 1898, cu scopul de a cultiva gustul pentru frumos. Astăzi, instituția se bucură de succes, fiind a treia instituție din țară, membră a Convenției Teatrale Europene. În cadrul Centrului Cultural „Jean Bart”, în cadrul Școlii Populară de Artă și Meserii, se organizează cursuri colective de coregrafie. Pentru înscriere, este necesară fișa tip, o copiei după certificatul de naștere ale micului viitor balerin și o copie după CI a unuia dintre părinți.

Cursul de balet se desfășoară sub îndrumarea profesoarei Oana Lavinia Pisaroglu

Durata cursului de balet este de 3 ani și se desfășoară sub îndrumarea profesoarei Oana Lavinia Pisaroglu. Printre spectacolele puse în scenă de copiii Școlii Populară de Artă și Meserii se numără „Porți deschise de Crăciun”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate