Centrul Cultural Reduta Brașov

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Anca Iuga

Adresă: Strada Apollonia Hirscher nr. 8

Copiii cu vârsta de peste 6 ani sunt invitați în fiecare an să se înscrie la cursul de balet al „Centrului Cultural Reduta” din Brașov. Durata cursului este de 9 luni, timp în care fiecare copil pasionat de arta baletului va învăța elementele de bază și se va dezvolta armonios. Anca Iuga, balerină, artist și maestru coregraf este cea care le oferă doritorilor șansa la un stil de viață sănătos și grațios, încă din anul 2012.

Cu o experiență fabuloasă în domeniu, Anca Iuga le oferă copiilor acces la lumea în care ea, ca balerină, trăiește.

Anca Iuga ține ușa clasei de balet deschisă pentru toți! Cu o experiență fabuloasă în domeniu, le oferă copiilor acces la lumea în care ea, ca balerină, trăiește. Anca Iuga a fost distinsă cu numeroase premii pentru activitatea artistică, precum premiul de excelență din partea Teatrului Csokonai și premiul pentru cel mai bun maestru coregraf din partea Asociației Catharsis Brașov.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate