Centrul Județean pentru Cultură Bistrița Năsăud – Școala Populară de Arte Bistrița

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Gabriela Cochisă

Adresă: Strada General Grigore Bălan nr. 11

La Școala Populară de Arte din Bistrița-Năsăud, în fiecare an, secția de coregrafie cuprinde cursuri de balet destinate copiilor. Grupele sunt formate în funcție de vârstă. Astfel, copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 7 ani sunt așteptați la „grupa kids”, iar cei mai mari, de la 7 la 14 ani, la „grupa junior”.

Gabriela Cochisă a absolvit Academia de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca

Echipa Școlii Populară de Arte îi susține pe micii balerini într-un viitor în domeniu și nu de puține ori, instituția a fost rampa de lansare a artiștilor consacrați la nivel național și internațional. Gabriela Cochisă, profesoara de balet a școlii, a absolvit Academia de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca, secția pedagogie coregrafică și îi îndrumă pe copii în arta baletului „ca la carte”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate