Club Artis Daio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mihaela Gheorghes

Adresă: Strada Oituz nr. 16/ Strada Mihai Viteazul nr. 1/ Strada Alecu Russo

„Clubul Artis Daio” din Bacău a luat ființă în anul 2010, iar dovada profesionalismului echipei stă în numărul mare de copii care au pășit pragul clubului și care au rămas să-și slefuiască talentul. Atât de mare încât, la un moment dat, „Clubul Artis Daio” a devenit neîncăpător și au mai fost deschise alte două locații.

Baletul se află printre cursurile puse la dispoziție de „Clubul Artis Daio”

Printre cursurile puse la dispoziție de „Clubul Artis Daio” se numără și baletul. Aici, toți copiii cu vârste de peste 4 ani primesc îndrumare, atenție și sfaturi pentru ca activitatea din sală să fie plăcută, iar rezultatul final, benefic pentru ambele părți. Înscrierile continuă și scena îi așteaptă pe micii balerini de la „Artis Daio”.

Clubul Artis DAIO are ca specializări muzica, teatrul și dansul

Clubul Artis DAIO s-a infiintat in anul 2010 . An de an zeci de copii talentati bat la usile Clubului pentru a-si descoperi talentul in muzica, dans sau teatru. Motivele pentru care un parinte hotareste sa si inscrie copilul la un astfel de club sunt multiple insa principalele sunt acele de a le slefui un talent anume ori de la umple timpul intr un mod constructiv.

Instruire in dans,muzica si teatru;descoperirea de talente si promovarea lor prin spectacole si aparitii TV. Clubul Artis DAIO are urmatoarele specialitati: MUZICA (canto vocal,chitara,pian,tobe) DANS ( dans sportiv,dans modern) TEATRU ( vorbire scenica,miscare scenica,pantomima,atelier creatie masti)


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate