Club Sportiv Double D

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Diana Cristina Deac

Adresă: Șoseaua Panduri nr.71, București, Sector 5

„Clubul Sportiv Double D” are o misiunea să transforme lumea prin dans

Echipa de profesioniști de la „Clubul Sportiv Double D” are o singură misiune: să transforme lumea prin dans! Și totul capătă un alt sens atunci când dansul înseamnă eleganță și poveste. „Clubul Sportiv Double D” face noi înscrieri pentru grupele de balet. De două ori pe săptămână, la sala de pe Șoseaua Panduri nr. 71, micuții balerini fac cunoștință cu această artă, aprofundează cele învățate și dau frâu liber imaginației într-un cadru prietenos.

Diana Cristina Deac a campioană națională și europeană la Gimnastică Aerobică

Diana Cristina Deac, campioană națională și europeană, câștigătoare a medaliilor de argint la Jocurile Mondiale la Gimnastică Aerobică, este persoana care a deschis pentru prima dată porțile acestei școli. Din 2018, Diana Cristina Deac îndrumă noua generație către succes. Rezultatele obținute la concursuri de clubul sportiv, aparițiile televizate și aplauzele publicului la spectacole sunt, de fapt, cartea de vizită a „Clubului Sportiv Double D”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate