Club Style Dance Brăila

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Claudiu Novac

Adresă: Șoseaua Buzăului nr. 9, etaj 2

 „Club Style Dance Brăila” cheamă la dans toți copiii cu vârsta de peste 4 ani care își doresc să devină balerini. La sala situată pe Șoseaua Buzăului nr. 9, Claudiu Novac îi învață pe copii că baletul nu e doar despre muncă și sacrificiu, ci și despre zâmbete. Fiecare repetiție la „Club Style Dance” înseamnă, de fapt, un pas mai aproape de succes.

Claudiu Novac îi învață pe copii că baletul nu e doar despre muncă și sacrificiu

În palmaresul școlii de dans se găsesc multe diplome, trofee și medalii de locul 1, semn că rezultatele nu au întârziat să apară. Printre concursurile la care copiii școlii au cucerit podiumul se numără și „Danube Dance Fest”. Echipa „Club Style Dance Brăila” organizează și cantonamente pentru elevi, unde distracția și antrenamentul își găsesc echilibrul.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate