Clubul Artis Piatra Neamț

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Cristina Zamfir

Adresă: Strada Mihai Viteazul nr. 42

Printre rezultatele copiilor de la „Clubul Artis” se găsește marele trofeu al Festivalului Național de Dans „Art Dance Competition”

„Clubul Artis” organizează cursuri de balet la sediul de pe Strada Mihai Viteazul nr. 42. Încă din 2005, vine în ajutorul copiilor talentați din Piatra Neamț și le oferă o variantă de a-și dezvolta aptitudinile, prin intermediul unor cursuri ținute de profesioniști.

Cristina Zamfir, profesoara de balet a clubului, folosește metode de predare moderne, interactive și care urmăresc performanța

Cristina Zamfir, profesoara de balet a clubului, acordă o deosebită atenție evoluției fiecărui mic balerin. Metodele de predare sunt moderne, interactive și urmăresc performanța. Printre rezultatele copiilor de la „Clubul Artis” se găsește marele trofeu al Festivalului Național de Dans „Art Dance Competition”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate