Clubul Copiilor Râmnicu Sărat

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Victorița Morogan

Adresă: Strada Tudor Vladimirescu nr. 11

Clubul copiilor se mândrește de ani de zile cu rezultatele elevilor îndrumați de Victorița Morogan

Fiecare an școlar debutează cu înscrieri la „Clubul Copiilor și elevilor Râmnicu Sărat”, iar activitățile sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Secția de coregrafie-balet a clubului copiilor se mândrește de ani de zile cu rezultatele elevilor îndrumați de Victorița Morogan.

Ușa clubului este deschisă tuturor celor care privesc baletul fie ca pe un hobby, fie ca pe o profesie

Copiii au reușit să se remarce numeroase spectacole și concursuri de specialitate, după repetițiile de la sediul situat pe Strada Tudor Vladimirescu nr. 11.  Elevii Victoriței Morogan au cucerit juriul la „Concursul Internațional Prietenia Bârlad”,  „Concursul Național Fantezii de nor Vaslui”, „Festivalul Steluțele Dansului” și multe, multe altele. În continuare, ușa clubului rămâne deschisă tuturor celor care privesc baletul fie ca pe un hobby, fie spre performanță.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate