Clubul de Balet Voluntari

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mihaela Moise

Adresă: Casa de Cultură – Strada Tudor Vladimirescu nr. 40

Mihaela Moise, coregrafa clubului, îi îndrumă pe cursanți în lumea dansului

Clubul de Balet din Voluntari a fost înființat în anul 2008 și încă din primele luni a strâns aproape 100 de copii. Mihaela Moise, coregrafa clubului, îi îndrumă pe cursanți în lumea dansului: de la balet la folclor. De-a lungul anilor, copiii îndrumați de Mihaela Moise și-au îndeplinit visurile. Admiterea la școli și licee de profil, cucerirea podiumurilor, calificarea în finală la „Dance World Cup”, dar și participarea la diverse emisiuni tv.

Clubul de Balet Voluntari a fost înfiinţat în 2008, prin iniţiativa Primăriei

Clubul de Balet Voluntari a fost înfiinţat prin iniţiativa Primăriei, și îşi desfăşoară activitatea în incinta Casei de Cultură a oraşului din subordinea “Direcţiei Educaţie Cultural Sportivă şi Îngrijiri Comunitare”. Micuții balerini, sub îndrumarea atentă a Mihaelei Moise, coregraful lor, participă la concursuri naţionale de unde vin încărcaţi cu premii, cupe şi medalii.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate