Clubul de Dans Sportiv La Passion

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mihaela Pop

Adresă: Strada Hărmanului 49V

 „Clubul de dans sportiv La Passion”, înființat în 1998, este locul în care peste 150 de persoane și-au găsit fie un hobby, fie drumul spre performanță. În fiecare weekend, la „Clubul de Dans Sportiv La Passion” din Brașov, Mihaela Pop descoperă noi talente.

Cursurile de balet sunt ținute de Mihaela Pop, balerină a Operei din Brașov

Balerină la Opera Brașov, Mihaela Pop își propune să îi ajute pe micii balerini să învețe să se miște grațios pe ritmul muzicii, să aibă o ținută frumoasă, să-și contureze o personalitate puternică și să evolueze în domeniu până la performanță.

Cursurile de balet au loc într-un spațiu de 250 mp, cu vestiare separate și o cameră de așteptare, situat pe strada Hărmanului nr. 49V. Imediat ce primele rezultate sunt vizibile, copiii sunt încurajați să urce pe scenă și să-și continue drumul spre o profesie în domeniu.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate