Clubul de dans sportiv „Maria Petrea”

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mircea Barițchi

Adresă: Strada Mihai Viteazul nr. 31

Clubul sportiv memorial „Maria Petrea” a fost fondat în anul 2005 și de atunci, se remarcă la toate competițiile de specialitate. O echipă cu experiență de scenă și în lucrul cu copiii nu doar că îi ajută pe cursanți să descopere fabuloasa lume a dansului, ci și să-și clădească caracterul și viața prin mișcare, grație și pasiune.

Clubul de dans sportiv „Maria Petrea”, o echipă dedicată copiilor

Relațiile de prietenie sunt încurajate de Clubul de dans sportiv „Maria Petrea”, care pune la dispoziția doritorilor atât ore într-o atmosferă caldă, cât și petreceri tematice sau cantonamente. Copiii învață, se distrează și reușesc împreună la Clubul de dans sportiv „Maria Petrea”, situat pe Strada Mihai Viteazul nr. 31.

Fosta Prim-Solistă a Operei Române, Maria Petrea, a pus bazele dansului sportiv în inima Ardealului

Cu ani în urmă, o primă solistă a Operei Romane a poposit în inima Ardealului aprinzând torţa dansului sportiv. Este vorba de regretata coregrafă MARIA PETREA, membra fondatoare a Federaţiei Române de dans sportiv şi fost arbitru internaţional.

Așa a început povestea Clubului de dans sportiv „MARIA PETREA”- Alba Iulia care a reuşit să ajungă la statutul de club competitiv pe plan naţional după numai doi ani de muncă. Dansul sportiv reprezintă o investiţie în viitorul copiilor, fiind o îmbinare între artă şi sport.

În prezent lotul de performanţă al Clubului de dans sportiv „MARIA PETREA” se pregăteşte să participe la competiţii naţionale tinzând spre rezultate cat mai bune. Clubul de dans sportiv „MARIA PETREA” ţinteşte spre cele mai înalte culmi ale dansului sportiv românesc.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate