Clubul sportiv Ballroom Dance

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ioana Dadarlat

Adresă: Calea Timișorii nr. 30

Din anul 2006, clubul sportiv „Ballroom Dance” modelează tinerele talente din Arad. Echipa profesionistă de la „Ballroom Dance” și-a propus încă de la început să-i ajute pe copii să descopere bucuria de a dansa. La cursurile de balet ale clubului sportiv, de inițiere sau performanță, micii balerini învață această artă cu zâmbetul pe buze.

Clubul de Dans Sportiv BALLROOM DANCE a fost înființat in Arad, in anul 2006

Metoda folosită de coregrafi și ambiția de care au dat dovadă cursanții de-a lungul timpului au adus rezultatele mult dorite, punând Aradul în topul județelor care formează dansatori de performanță. Începând cu vârsta de 4 ani, copiii sunt primiți cu brațele deschise într-o locație dotată, situată pe Calea Timișorii nr.30.

„Ballroom Dance” și-a propus să-i ajute pe copii să descopere bucuria de a dansa

Înființarea acestui Club de Dans Sportiv a făcut ca și Aradul să se afirme printre orașele care formează dansatori de performanță.

În decembrie 2009 am organizat primul Concurs de dans sportiv din Arad – Cupa Ballroom Arad, un concurs care a depășit deja ediția a-X-a.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate