Cursuri de balet Arad

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ioana Dadarlat

Adresă: Calea Aurel Vlaicu nr. 267 / Calea Timișorii nr. 30

În cele două locații din Arad, respectiv Calea Aurel Vlaicu nr. 267 și Calea Timișorii nr.30, Ioana Dadarlat formează noua generație de balerini. Copiii cu vârste de la 3 până la 18 ani învață tot ce ține de lumea baletului de la o profesoară cu experiență atât de scenă, cât și în predare.

Ioana Dadarlat a profesat ca balerină la Opera Română din Cluj

Ioana Dadarlat, absolventă a Liceului de Coregrafie Octavian Stroia din Cluj-Napoca și a Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, a profesat ca balerină la Opera Română din Cluj. De mai bine de 9 ani, din pasiune pentru artă, își dedică timpul copiilor, în sala de repetiții. Grupele sunt formate în funcție de vârstă și experiență, astfel încât toți micii balerini să aibă parte de inițiere și, mai apoi, de bucuria performanței.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate