Dance Art Studio, Voluntari

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Andreea Toma

Adresă: Strada Erou Iancu Nicolae nr. 110, Voluntari

Andreea Toma este absolventă a secției de coregrafie a „UNATC București” și prim-solistă balerină la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian”

Andreea Toma, absolventă a secției de coregrafie a „UNATC București” și prim-solistă balerină la Teatrul Național de Operetă „Ion Dacian” a deschis porțile școlii „Dance Art Studio” pentru a împărtăși copiilor din Voluntari dragostea pentru artă. Cu o experiență de peste 20 de ani pe marile scene, Andreea Toma îi poartă în pași de dans într-o altfel de lume pe toți copiii care doresc să ia lecții de balet.

Andreea Toma are o experiență de peste 20 de ani pe marile scene

Sediul studioului „Dance Art” este situat pe Strada Erou Iancu Nicolae nr. 110, locație deloc străină televiziunilor. Copiii îndrumați de Andreea Toma au făcut cunoștință cu scena, dar și cu camerele de filmat.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate