Dance Planet, Ghencea

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Oana Ioniță

Adresă: Bulevardul Ghencea nr. 43B

 

Oana Ioniță, absolventă UNATC, fostă balerină la Opera Națională Română

„Dance Planet”, școala de balet a fostei balerine Oana Ioniță, pregătește încă din 2007 micile balerine. Fie că e vorba de hobby sau de performanță.

Programul de curs al școlii „Dance Planet”, sub îndrumarea fostei balerine Oana Ioniță, nu are ca scop doar învățarea elementelor de balet, ci și dezvoltarea fizică, coordonarea, creativitatea și autoexprimarea.

În funcție de vârstă și de nivelul de pregătire, sub îndrumarea fostei balerine, copiii care își doresc inițierea sunt așteptați de Oana Ioniță, absolventă UNATC,  coregraf de două decenii și fostă balerină la Opera Națională Română și Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București.

„Dance Planet”, locuri fruntașe la toate concursurile de specialitate

Alături de Magda Rădulescu, fostă prim-solistă a Operei Române București, Oana Ioniță continuă să le arate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 15 ani că nu există limită în balet și că trebuie să se autodepășească în fiecare zi. În ceea ce privește rezultatele, „Dance Planet” se mândrește cu locuri fruntașe la toate concursurile de specialitate, iar aparițiile tv și spectacolele sunt nelipsite! De asemenea, „Dance Planet” propune și adulților să se autodepășească la cursurile de balet ce au loc în fiecare săptămână.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate