Dance Planet, Cocor

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Oana Ioniță

Adresă: Magazinul Cocor, Unirii

 „Dance Planet” propune copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani cursuri de balet cu Oana Ioniță și Magda Rădulescu, două profesoare cu experiență de scenă și în predare. Din 2013, „Dance Planet” a deschis sediul de la magazinul Cocor. Acesta se întinde pe o suprafață de 320 mp și dispune de 4 săli și 2 vestiare.

Micile balerine află secretele succesului în balet, de la Oana Ioniță și Magda Rădulescu

Echipa „Dance Planet” pregătește copii pentru scenă și televiziune, dar totul începe cu dezvoltarea fizică, coordonarea, orientarea în spațiu și creativitatea. Alături de Oana Ioniță și Magda Rădulescu, micile balerine află pe propria piele secretele succesului în balet. Școala de dans „Dance Planet” se bucură de recunoștință la nivel național, dar și internațional, premiile obținute fiind cu adevărat valoroase.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate