Dance Sensation by Oana Iftime

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Oana Iftime

Adresă: Strada Garabet Ibrăileanu nr. 4bis

Oana Iftime are o experiență bogată în lumea artistică, și este balerină a Operei Naționale Române din Iași

Studioul „Dance Sensation” a luat ființă din dorința Oanei Iftime de a împărtăși benefiicile și bucuria dansului. Cu o experiență bogată în lumea artistică, balerina Operei Naționale Române din Iași pune la dispoziția doritorilor cursuri de balet pentru copii de la 2 ani la 10 ani. De două ori pe săptămână, la sediul de pe Strada Garabet Ibrăileanu nr. 4bis, în funcție de vârstă și nivel, micii balerini ai școlii „Dance Sensation by Oana Iftime” se pregătesc pentru spectacole și competiții.

La „Dance Sensation by Oana Iftime”, adulții au posibilitatea de a se înscrie la cursul de „WorkoutBallet”

Copiii clubului au dansat și alături de balerinii Operei Naționale Iași, în cadrul spectacolului „Zâna Păpușilor de Josef Bayer”. Nici adulții nu sunt neglijați la „Dance Sensation by Oana Iftime”, având posibilitatea de a se înscrie la cursul de „WorkoutBallet”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate