Dance Studio, Iași și Pașcani

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Alina Postolache

Adrese locații săli:

Iași, Nicolina – Strada Miroslava nr. 8

Iași, Tătărași – Strada Grădinari nr. 13

Pașcani, Strada Ștefan cel Mare și Sfânt, bloc G2A

Micii balerini își dezvoltă memoria, atenția, disciplina, postura și mersul sub coordonarea coregrafei Alina Postolache

La Dance Studio se caută noi talente. Copiii interesați de orele de balet sunt așteptați  încă de la vârsta de 4 ani pentru inițiere. Micii balerini își dezvoltă memoria, atenția, disciplina, postura și mersul prin elementele și coregrafiile predate de Alina Postolache. Prima ședință este gratuită, iar doritorii își pot testa abilitățile fizice la unul dintre cele trei sedii din Iași ale clubului.

Pentru a fi mai aproape de copii există un studio și în Pașcani, pe Strada Ștefan cel Mare și Sfânt

În Nicolina, „Dance studio” pune la dispoziție o sală de dans pe Strada Miroslava nr. 8 și în Tătărași, pe Strada Grădinari nr.13, în incinta Dao Center. De asemenea, pentru a fi mai aproape de toți copiii interesați de cursurile școlii, există un studio și în Pașcani, pe Strada Ștefan cel Mare și Sfânt. Cei mai pasionați și perseverenți dintre cursanți ajung pe marile scene, la competiții de gen.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate