Dance-Theatre Ballet Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Beatrice Uscatu

Adresă: Bulevardul Uverturii nr. 140, București, Sector 6

Beatrice Uscatu, primii pași grațioși pe ritmul muzicii

Cu pasiune, seriozitate și răbdare, Beatrice Uscatu îi învață pe copii și pe adulți cum să facă primii pași grațioși pe ritmul muzicii. Angajată a Operei Naționale din București și fostă solistă la „Teatrul de Operetă Ion Dacian”, Beatrice Uscatu și-a înființat propria școală de balet, dans și teatru în anul 2015.

Înainte de a-și vedea visul cu ochii, Beatrice Uscatua predat balet timp de 9 ani. Astăzi, are o experiență de aproape 15 ani în lucrul cu copiii și continuă să transmită dragostea pentru frumos tinerelor generații.

Beatrice Uscatu, angajată a Operei Naționale din București și fostă solistă la „Teatrul de Operetă Ion Dacian”

Acest lucru nu înseamnă că adulții sunt neglijați la cursurile de balet, ci din contră. „Dance-Theatre Ballet Studio”sub îndrumarea Beatrice Uscatu le propune tuturor celor interesați ore de balet în funcție de vârstă și de nivelul de pregătire. La sala de pe Bulevardul Uverturii nr. 140, eleganța și profesionalismul întâmpină noii cursanți și îi ghidează spre un viitor în lumea artei.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate