Dance with Franciska

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Franciska Cozminciuc Negru

Adresă: Strada Conac 8A, Dumbrăvița

Compania de Balet și Dans „Dance with Franciska” sa fost fondată de Franciska Cozminciuc Negru

Compania de Balet și Dans „Dance with Franciska” se mândrește cu peste 150 de dansatori. Fondată de Franciska Cozminciuc Negru, compania de dans trimite pe marile scene dansatori cu vârste cuprinse între 4 și 20 de ani. Absolventă a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”, Franciska Cozminciuc Negru face parte și din Ansamblul de Dans Modern „Reflex” din cadrul Casei de Cultură a Studenților Timișoara.

Franciska Cozminciuc Negru este absolventă a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”

La cursurile de balet de la sediul din Strada Conac 8A, copiii și tinerii învață noțiunilor necesare și sunt îndrumați să participe la spectacole și competiții. De-a lungul timpului, „Dance with Franciska” a obținut premii precum locul I la „IFMD Cup of Romania”, locul I la „Festivalul de dans Rok Art” și locul I la „Romanian Open of Modern Dance”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate