Dance with me studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Dumitru Burtescu, Ligia Judeanu

Adresă: Strada Căderea Bastiliei nr. 60

Dumitru Burtescu și Ligia Judeanu, profesorii „Dance with me studio” ajută copii să se dezvolte și să fie siguri pe ei

Dance with me studio” este școala de balet în cadrul căreia copiii învață că un curs de gen nu este un simplu dans. Dumitru Burtescu și Ligia Judeanu, profesorii „Dance with me studio” îi ajută, prin metodele de predare, să se dezvolte, să fie mai siguri pe ei și să lucreze la capacitatea deconcentrare. Pașii grațioși pe care îi fac sala de repetiții de pe Strada Căderea Bastiliei nr.60 îi duc pe cursanți spre spectacole, concursuri, audiții și licee de coregrafie.

Dumitru Burtescu are aproape două decenii de experiență în balet

Cursurile sunt destinate copiilor începând cu vârsta de 4 ani. De la conceptele de bază ale baletului, școala de balet promite că micuții vor fi pregătiți să se integreze în formatul de curs „Balet introductiv”. Apoi, sub stricta supraveghere a profesorilor dedicați, orizonturile se lărgesc. Dumitru Burtescu are aproape două decenii deexperiență în domeniu (Opera Română București, Teatrul Național, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Televiziunea Română) și opt ani în lucru cu copii și adulți. De asemenea, Ligia Judeanu a fost balerină-solist în perioada 1987 – 2017 la „Teatrul de Revistă Constantin Tănase„ și „Teatrul de Opereta Ion Dacian”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate