Dance World

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Alina Cimpoieru

Adresă: Școala Veselă – Strada Dunării nr. 44

Alina Cimpoieru îi învață pe preșcolari și școlari elementele de bază în balet

Din anul 2015, școala de dans „Dance World”a ajuns și în Giurgiu. Sub supravegherea coregrafei Alinei Cimpoieru, copiii giurgiuvenilor pășesc în lumea spectaculoasă a baletului, în cadrul grădiniței – afterschool „Școala Veselă”, de pe Strada Dunării nr. 44.

Alina Cimpoieru îi învață pe preșcolari și școlari elementele de bază, cum să fie grațioși și cum să comunice prin dans. Printre rezultatele cu care se poate mândri Alina Cimpoieru se numără premiul I la „Mamaia Copiilor 2018, secțiunea show”, spectacolul „Nepoții lui Tănase” și multe podiumuri cucerite la concursurile de specialitate deelevii săi.

Alina Cimpoieru a terminat Facultatea de Arte ale Spectacolului, secțiunea Coregrafie, și a avut o colaborare cu trustul Intact

Alina Cimpoieru a făcut dans timp de 13 ani într-o trupă ce reprezenta a doua sa familie. Cu colegii și profesoara petrecea de multe ori mai mult timp decât cu familia. A colindat lumea împreună cu ei la diferite evenimente (festivaluri, concursuri) și a lucrat și la Teatrul din Giurgiu.

Ulterior s-a înscris la Facultatea de Arte ale Spectacolului, secțiunea Coregrafie, iar pe timpul facultății a mai dansat doar în primul an, când a avut și o colaborare cu trustul Intact.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate