Dancing Emotion Studio Ballet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Ileana Irinel Dănilă

Adresă: Bulevardul Bucureștii Noi nr. 211, București, Sector 1

Copiii școlii „Dancing Emotion Studio” învață dragostea pentru artă

Au participat la numeroase spectacole și concursuri, au cucerit podiumul la „Festivalul Stelele Aurii” din București, au „furat” toate privile la „StarEvolution Dance Festival” și promit să meargă mai departe până pe cele mai mari scene de balet ale lumii. Copiii școlii „Dancing Emotion Studio”, căci despre ei este vorba, nu doar că învață balet, ci învață dragostea pentru artă.

„Dancing Emotion Studio” pune la dispoziția doritorilor cursuri de „Baby Balet” „Prebalet” și „Balet”

Sub îndrumarea Ileanei Irinei Dănilă, micii balerini pășesc în această lume cu pași grațioși, fiecăruia fiindu-i puse în valoare calitățile, chiar de la prima oră de curs din sala de pe Bulevardul Bucureștii Noi nr. 211. Cu mic, cu mare, toți sunt așteptați să facă parte din această frumoasă familie. Școala pune la dispoziția doritorilor cursuri de „Baby Balet” „Prebalet” și „Balet”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate