Dansact Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Alexandra Dogaru

Adresă: Strada Lăcrămioarei, nr. 43, Sector 3, București

 

Dansact Studio un centru de excelență în balet pentru copii

Art for life! , cât și în domeniul pedagogiei. Astfel, copiii reușesc să înțeleagă, să rețină și să aplice cu succes ceea ce li se predă.

Profesorii DansAct Studio sunt acei formatori de care copiii au nevoie pentru a deveni oameni de succes.

Noi, cei care am fondat această școală de balet, dans modern, actorie și muzică, am realizat multidudinea de beneficii pe care le-am avut pentru faptul că, de mici, am fost instruiți în aceste arte. Așa am reușit să devenim profesioniști de succes. Asta ne-a determinat să creăm un centru de excelență pentru copii. Părinții care înțeleg importanța și beneficiile acestor discipline se pot bucura acum de o educație artistică la cel mai înalt nivel pentru copiii lor.

 

Alexandra Dogaru este Profesor de balet în cadrul DansAct Studio

Artist desăvârșit și mentor îndrăgit de copiii cărora le predă baletul, Alexandra a făcut din profesia sa o pasiune, iar în cei 9 ani de experiență s-a bucurat de succese pe cele mai mari scene ale lumii.

Cursul de balet aduce numeroase beneficii în rândul celor care îl practică. Printre acestea se numără îmbunătățirea posturii, a ținutei corporale, dezvoltarea creativității, creșterea încrederii în sine și nu în ultimul rând un corp frumos și sănătos. Copiii învață să dezvolte prietenii și să interacționeze într-un grup.

Preocupați ca fiecare elev să se deprindă cu aceste calități, profesorii de la Dansact Studio îi învață cu grijă tainele baletului. Plecând de la elementele de bază ale dansului clasic, elevii învăță ce înseamnă coordonarea mișcărilor, ritmul, cooperarea, explorarea exercițiilor la bară sau la mijloc, elemente de dans creativ și lucru în echipă. Profesorii noștri acordă atenție fiecărui elev în parte și adaptează cursul astfel încât fiecare să poată înțelege și aplica corect exercițiile.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate