EcArt Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Oana Botez

Adresă: Strada Pache Protopopescu nr. 43A

Oana Botez este absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică

„EcArt Studio” a luat ființă la inițiativa lui Octavian Strunilă și a soției sale, Oana Botez. După ce a terminat Liceul de Coregrafie „Dimitrie Cuclin”, Oana Botez a urmat cursurile de coregrafie ale Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, ajungând la scurt timp parte din spectacole consecrate și colaborator la mai multe instituții prestigioase.

La „EcArt Studio”, copiii cu vârste curprinse între 8 și 14 ani fac antrenament pe tehnică de balet

Cu o experiență vastă în lumea artei și aproape un deceniu în lucrul cu noua generație, coregrafa Oana Botez a decis să apeleze la o nouă metodă. În cadrul cursurilor de balet de la „EcArt Studio”, copiii cu vârste curprinse între 8 și 14 ani fac antrenament pe tehnică de balet, fraze de mișcare și improvizație, dar și exerciții de concentrare, atenție și cunoaștere a personalității și a propriului corp. În acest fel, toți micii balerini ce trec pragul școlii situate pe Pache Protopopescu nr. 43 A, se dezvoltă frumos și își dau frâu liber imaginației cu eleganță, în pași de dans.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate