Fantastic Art, Galați

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Gelu Baciu

Adresă: Complex Potcoava de Aur – Strada Brăilei nr. 17

Profesorul Gelu Baciu este un coregraf cu experiență de câteva decenii

Școala de dans „Fantastic Art” oferă cursuri de balet pentru copiii de peste 4 ani. Sub îndrumarea lui Gelu Baciu, coregraf cu experiență de câteva decenii, copiii nu învață doar elementele specifice, ci cum să-și împărtășească emoțiile prin dans, muzică și imaginație. „Fantastic Art”, una dintre cele mai vechi și titrate școli de dans din oraș, dă elevilor prilejul de a se descoperi, de a se dezvolta și de a lega prietenii.

„Fantastic Art” se diferențiază pe marile scene prin atitudine, tehnică, dar și aspect

La studioul de pe Strada Brăilei nr. 17, echipa profesionistă încurajează cursanții să se autodepășească, ducând mai departe tradiția de a cuceri podiumurile concursurilor de specialitate atât în țară, cât și în străinătate.„Fantastic Art” se diferențiază pe marile scene prin atitudine, tehnică, dar și aspect. Prin urmare, nu de puține ori, școala a fost premiată pentru pedagogie, cele mai frumoase costume, cea mai inspirată coregrafie sau interpretare. Printre rezultatele școlii se numără și calificarea la Campionatul Mondial de la Hollywood și invitația la „Festivalul Internațional de la Roma”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate