Feeling Dance

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Cristian Jurcuț

Adresă: Strada Vasile Alecsandri nr. 5-7

 „Feeling Dance” și-a pus bazele încă din anii 1995-1996. După primele rezultate, clubul de dans și-a extins activitatea. Astăzi, este locul în care se găsesc cursuri variate, pentru toate vârstele. Copiii școlii de dans sunt încurajați să se autodepășească și să urce pe scenă. Astfel, în timp, „Feeling Dance” a adus în Oradea sute de premii de la concursuri de specialitate atât din țară, cât și din străinătate.

„Feeling Dance” a adus în Oradea sute de premii

Echipa este formată din profesioniști, instructor atestați, cu rezultate recunoscute pe plan mondial. Pentru copiii interesați de balet, „Feeling Dance” propune cursuri organizate în funcție de vârstă. Începând cu vârsta de 3 ani, orice mic balerin este îndrumat cu calm și răbdare spre această artă.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate