Hobby Club – Bacău

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Anca Spătaru

Adresă: Strada Banca Națională nr. 29

 De la hobby la un stil de viață! Clubul „Hobby” din Bacău vine în ajutorul copiilor și adolescenților care își doresc să fie artiști. Printre cursurile propuse de club se află și baletul. La orele de balet de la „Hobby Club”, copiii învață elemente într-o manieră atractivă și modernă, se dezvoltă armonios și sunt încurajați să comunice pozitiv atât în dans, cât și în afara acestei activități.

HOBBY CLUB este un club pentru copii și adolescenți

Pasiunea, munca în echipă, angajații profesioniști și resursele de calitate stau la baza tuturor rezultatelor obținute de copiii de la „Hobby Club”. De altfel, încrederea în sine dobândită de fiecare copil care a trecut pragul clubului face diferența.

HOBBY CLUB este un club pentru copii si adolescenti, creat pentru a raspunde nevoilor, dorintelor, talentelor si aptitudinilor acestora

La Hobby Club se desfasoară cursuri de artă plastică, muzică vocală, chitară, balet, dans, jurnalism, teatru- actorie

La Hobby Club se desfasoara, intr-o maniera atractiva pentru copii si pentru adolescenti, cursuri de arta plastica, muzica vocala, chitara, balet, dans, jurnalism, fun science, teatru- actorie, teatru papusi, fotografie, limbi straine (germane, engleza), sah.

Intr-o ambianta extrem de placuta copiii isi pot petrece timpul liber in mod creativ si vesel, pot invata lucruri noi si isi pot dezvolta/ descoperi aptitudinile personale.

Copii isi descopera sau dezvolta noi hobby-uri si activitati pentru timpul liber ( altele decat calculatorul); aceste activitati dau incredere de sine, incurajeaza munca in echipa si comunicarea pozitiva dintre copii.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate