Joy 2 Dance

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesori Alexandra Porumboiu, Oana Dinca

Adresă: Strada Ion Luca Caragiale nr. 1A

„Joy4Dance” din Constanța oferă copiilor cursuri de balet, metoda folosită este Vaganova

Încă din anul 2011, școala de dans și balet „Joy4Dance” din Constanța le oferă copiilor posibilitatea de a cunoaște fascinanta lume a baletului. Cursurile de balet sunt destinate copiilor cu vârste între 3 și 18 ani, iar metoda folosită este Vaganova. După multe repetiții sub atenta supraveghere a coregrafilor școlii precum Alexandra Porumboiu și Oana Dinca, cursanții de la „Joy2Dance” participă la concursuri și festivaluri de specialitate.

Profesorii – coregrafi, precum Alexandra Porumboiu și Oana Dinca îndrumă cursanții spre performanță

Școala de dans și balet a obținut premii importante atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii. Micii balerini au fost prezenți la evenimente de gen precum „Vienna International Ballet Experience”, „Youth America Grand Prix Barcelona”, „Young Stars Ballet Competition Sibiu” și „Dance World Cup Finals București”. La „Joy4Dance” se urmărește sprijinul cursanților spre performanță: pregătiri intense, ambiție și perseverență.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate