Kid Total Sport

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Elena Caglar, peste 12 ani de experiență în lucrul cu copiii

Profesor: Elena Caglar

Adresă: Calea Crângași nr. 87, etaj 4, București, Sector 6 

În anul 2012 „KidTotal Sport”, sub îndrumarea Elenei Caglar din București, și-a deschis porțile pentru a le oferi copiilor o frumoasă alternativă de a-și petrece timpul liber.

Pentru unii dintre ei, baletul a devenit în timp răspunsul la întrebarea „Ce vrei să faci când o să fii mare?”. Cursurile de balet ale clubului „Kid Total Sport” din București sunt ținute de Elena Caglar, profesoară cu peste 12 ani de experiență în lucrul cu copiii.

Performanța nu vine niciodată peste noapte, la „Kid Total Sport”

La sala de pe Calea Crângași nr. 87, cei cu vârsta de peste 3 ani care se visează balerini în viitor, învață elementele acestei arte a dansului clasic, ce înseamnă atitudinea ritmică și cum să lege prietenii. Performanța nu vine niciodată peste noapte, dar cu pasiune și sacrificii, rezultatele nu au întârziat niciodată să apară la „Kid Total Sport”


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate