La Sylphide, o Academie de balet de nivel internațional pentru copiii care vor să facă din balet o meserie

La Sylphide Academic Ballet School, o alternativă de top la învățământul de stat, lucrează după metoda de predare Vaganova 

by Mihaela Moldoveanu
Share the NEWS & spread the JOY!

La patru ani, Ana Maria Zamfir începea cursurile recreative de balet la școala La Sylphide. În timp a descoperit că vrea să facă performanță și a continuat să studieze. Școala s-a transformat în Academia de balet La Sylphide iar munca de zi cu zi a început să dea roade. Concursurile internaționale și premiile pe podium înseamnă pași mai aproape de împlinirea visului. Carina Giorgiu muncește să devină cea mai bună balerină din lume. Sofia Barzac vrea să danseze și să se simtă bine pe scenă.

Citește și

Proiectul “Școala ta de balet” pe ultima sută de metri! La Sylphide Academic Ballet School și Școala de balet și dans Denisse, primele locuri în topul nominalizărilor!

“Ballerinas in Red, 2021”! Oportunitate UNICĂ de promovare pentru școlile de balet și PREMII în valoare de sute de euro pentru participanți!

Pentru fiecare dintre ele, La Sylphide a devenit a doua casă iar profesoarele și maestra Lorelei Bari, fondatoarea școlii, cea de-a doua familie. Care le sprijină, le motivează, le pregătesc pentru profesia de balerină. Și pentru visul de a dansa pe marile scene ale lumii, de a transmite emoție și pasiune prin dans, de a inspira alți și alți copii să danseze și să-și urmeze visul!

 

La Sylphide Academic Ballet School, o alternativă de top la învățământul de stat

Academia de Balet La Sylphide lucrează după metoda de predare Vaganova

Programul academic este creat după modelul școlilor profesioniste din Europa, elevii având astfel posibilitatea de a se pregăti la un nivel foarte înalt atât din punct de vedere al culturii generale cât și al baletului.

Cerințele sunt corelate cu nivelul mental și afectiv al copiilor care vin să studieze baletul clasic, dansul contemporan și de caracter.

Această școală este o alternativă la învățământul de stat, o școală foarte bine organizată și orientată, după modelul școlilor internaționale. O programă orientată către dezvoltarea copiilor, cu contacte cu școli internaționale de prestigiu, care oferă burse și invită profesori de renume internațional să țină cursuri și workshop-uri

Anca Mândrescu, profesoară de balet și repertoriu La Sylphide Academic Ballet School

 

La Sylphide Academic Ballet School: Profesionalism, corectitudine, pasiune, punctualitate și dragoste pentru balet

Vrei să fii printre cei mai buni? La Sylphide Academic Ballet School! Înscrieri și preselecții pentru copii, vârsta 7-9 ani.  Academia de Balet La Sylphide selectează copii pentru programul de balet academic! Copiii cu talent deosebit, cu vârste cuprinse între 7 și 9 , vor fi admiși pe baza unei preselecții. În cadrul preselecțiilor, vor fi evaluate aptitudinile fizice și potențialul unei cariere în dansul profesional.

Academia La Sylphide îți poate oferi șansa extraordinară a unei burse de studiu pentru anul școlar 2021-2022! Cu o singură condiție! Să dovedești acele calități de care ai nevoie pentru a face performanță!

La școala noastră vin copii care vor să facă performanță! Vin acei copii care sunt determinați să facă din balet o meserie. Noi îi pregătim să transforme pasiunea în profesie. Cuvintele care ne definesc sunt corectitudine, profesionalism, pasiune, punctualitate. Și dragostea pentru balet!

Lorelei Bari, art director și fondatoare La Sylphide Academic Ballet School

Mai multe detalii despre cursurile La Sylphide Academic Ballet School, preselecții și înscrieri, găsiți pe www.baletcopii.com


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate