Mb Studio by Mircea Barițchi

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Mircea Barițchi

Adresă: Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

„Mb Studio by Mircea Barițchi” invită la balet toți copiii cu vârste de peste 4 ani și jumătate. Fost solist la Opera Națională din Cluj-Napoca, Mircea Barițchi reușește să facă din copii campioni. Printre micile balerinele care au lucrat cu el și care reușit să facă performanță încă de la o vârstă fragedă se numără și Cristina Variu.

Fost solist la Opera Națională din Cluj-Napoca, Mircea Barițchi formează campioni

După doar câteva luni de balet, a câștigat la concursul „Lauri” marele premiu al secțiunii balet clasic. „Mb Studio by Mircea Barițchi” se mândrește cu zeci de copii care au reușit să se întoarcă de la concursuri cu locuri fruntașe.

Mircea Barițchi mai ține ore de balet în Zalău și Cluj-Napoca

Metodele de predare sunt adaptate societății din zilele noastre și, prin urmare, maestrul coregraf este tot mai căutat. Pe lângă cursurile de la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia, Mircea Barițchi mai ține ore de balet în Zalău și Cluj-Napoca.

Din luna decembrie 2019, datorită creșterii și diversificarii serviciilor oferite, Mb Studio by Mircea Baritchi s-a transformat în Moving Arts Company.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate