Mia Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Monica Ioana Agarici

Adresă: Strada Căpitan Gheorghe Preoțescu nr. 35

„Mia Studio” invită la cursurile de balet copiii pasionați de artă sub supravegherea Monicăi Ioana Agarici

„Mia Studio” invită la cursurile de balet copiii de toate vârstele într-un mediu prietenos, în care învață pașii de bază și ce înseamnă să fii balerin în adevăratul sens al cuvântului. Cu zâmbetele pe buze, dar conștienți de sacrificii, copiii pasionați de artă se dezvoltă armonios sub atenta supraveghere a Monicăi Ioana Agarici.

Monica Ioana Agarici este o profesoara tânără și cu experiență în lumea artei și a lucrului cu copiii

Profesoara tânără și totuși, cu experiență în lumea artei și a lucrului cu copiii, Monica Ioana Agarici îi îndrumă cu răbdare și pasiune spre un viitor strălucitor pe marile scene. Împreună formează echipa „Mia Studio” și entuziaști la fiecare apariție, primesc aplauzele binemeritate. Pentru copiii care își doresc o activitate în domeniu și să visează mici balerini, „Mia Studio” ține deschisă ușa sălii de pe strada Căpitan Preoțescu nr. 35.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate