MonArt Ballet Studio, Otopeni

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Iulia Olareanu

Adresă: Strada Polonă nr. 12i, Otopeni

Cursurile de balet ale studioului „MonArt” sunt susținute de Iulia Olareanu

„MonArt Ballet Studio” își ține porțile deschise pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, dornici să descopere arta prin disciplină și dăruire. Cursurile de balet ale studioului „MonArt” sunt susținute de Iulia Olareanu, la sediul de pe Strada Polonă nr. 12i. Cu o experiență artistică, de aproape două decenii, Iulia Olareanu împărtășește cu pasiune valorile și principiile după care s-a ghidat în această lume.

Iulia Olareanu este absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” și a Universității Române de Științe și Arte „Gheorghe Cristea”

Profesoara școlii „MonArt Ballet Studio” și-a dedicat întreaga viață dansului. Absolventă a Liceului de Coregrafie „Floria Capsali” și a Universității Română de Științe și Arte „Gheorghe Cristea” a interpretat la „Opera Națională București”, Opera Comică pentru Copii”, „Teatrul Național I.L. Caragiale” și s-a remarcat la „Internationalen OTR Contest”.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate