Monique’s Ballet Studio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Georgiana Monica Grama

Adresă: Strada Revoluției nr. 8

Studioul „Monique Ballet” a fost înființat de Georgiana Monica Grama

Studioul „Monique Ballet” a fost înființat la inițiativa Georgianei Monica Grama, balerină cu experiență artistică de aproape două decenii. Din dorința de a împărtăși copiilor dragostea și pasiunea pentru artă, a deschise porțile școlii de balet din Târgu Mureș.

Georgiana Monica Grama a absolvit „Liceul de Coregrafie din Cluj Napoca” și a fost balerină a „Operei Naționale Române din Cluj-Napoca”

Georgiana Monica Grama a absolvit „Liceul de Coregrafie din Cluj Napoca” și, după ani petrecuți în turnee, a devenit balerină a „Operei Naționale Române din Cluj-Napoca”. Acum, și-a dedicat viața lucrului cu copiii pe care îi ajută să exploreze lumea baletului. Grupele de balet sunt structurate în funcție de vârstă, iar doritorii sunt așteptați în sala de repetiții de pe Strada Revoluției nr. 8 încă de la 3 ani.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate