Oana Floriea Ballet School

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Gabriela Dana, Oana Floriea

Adresă: Strada Grădinari nr. 13

De la vârsta de 3 ani, copiii sunt așteptați de Oana Floriea și Gabriela Dana pentru a se dezvolta armonios

Școala de balet „Oana Floriea” s-a remarcat prin profesionalism încă de la înființare. Într-un studio dotat, situat pe Strada Grădinari nr.13, după ore de repetiții și sacrificii, cursanții învață să-și exprime elegant propriile trăiri. Încă de la vârsta de 3 ani, copiii sunt așteptați de Oana Floriea și Gabriela Dana pentru a se dezvolta armonios și pentru a arătalumii întregide ce sunt în stare, la spectacole și concursuri de specialitate din toate colțurile țării.

Școala de balet „Oana Floriea” s-a remarcat prin profesionalism încă de la înființare

Cursanții cei mai muncitori au ajuns și pe scenele din Italia, la „Art of Dance Competition”, unde au câștigat atât trofee, cât și o bursă de studii.Școala de balet își desfășoară activitatea într-o atmosfera plăcută, prin intermediul unei echipe dedicate, ghidată de pasiune și disciplină.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate