Olimpic Argeș Gym Pitești

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Nicoleta Andrei

Adresă: Centrul Cultural Pitești – Casa Cărții: Strada Craiovei nr. 2, bl. G1, sc. C

 În cadrul Centrului Cultural Pitești, sub îndrumarea Nicoletei Andrei, micile talente ale Argeșului se pregătesc pentru viața de campioni. „Olimpic Argeș Gym” reușește, de peste 10 ani, să se impună la concursurile de specialitate și să se întoarcă acasă de fiecare dată cu zeci de premii.

La Centrul Cultural Pitești copiii învață elemente de balet

Nicoleta Andrei propune cursuri pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani. La orele care se țin la Centrul Cultural Pitești, copiii învață elemente de balet, dar și de gimnastică ritmică, acrobatică, aerobică și estetică. Clubul „Olimpic Argeș Gym” este al doilea club din țară care activează în domeniul gimnasticii estetice. De-a lungul timpului, la „Olimpic Argeș Gym” s-a format o mare familie, iar micii campioni sunt învățați să se ajute reciproc, să se motiveze și să continue să facă ce au făcut până acum: să câștige.

Olimpic Argeș Gym Pitești este afiliat la Federația Internațională de Gimnastică Estetică

Mulți dintre copiii care au urmat astfel de cursuri la Centrul Cultural Pitești au participat la concursuri naționale și internaționale, remarcându-se prin menținerea de 4 ani a titlului de Campion Balcanic, dar și prin numeroase trofee și premii. Olimpic Argeș Gym Pitești este al doilea club din țară, care activează în domeniul gimnasticii estetice, fiind afiliat la Federația Internațională de Gimnastică Estetică.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate