Palatul Copiilor Brăila

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Carmen Musceleanu

Adresă: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 87

„Palatul Copiilor Brăila”deschide porțile în fiecare an pentru înscrierile la Cercul de „Dans modern”, unde baletul este una dintre principalele activități. Totul se întâmplă sub îndrumarea profesoarei Carmen Musceleanu.

Carmen Musceleanu le arată copiilor cum să ducă mai departe tradiția de zeci de ani a Palatul Copiilor din Brăila

Cu o experiență bogată în domeniu, le arată copiilor cum să ducă mai departe tradiția de zeci de ani a Palatul Copiilor din Brăila. La repetiții sunt bineveniți copiii din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal. Odată învățate elementele de bază, programa vine în ajutorul celor care se visează balerini de profesie.

Cursanții participă la competiții de profil, atât individual, cât și colectiv. La concursul naţional de gimnastică şi dans modern “Măiastra”, balerinii au cucerit podiumul, obținând două locuri I, un loc II și un loc III.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate