Palatul Copiilor Iași

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ana Maria Chirica

Adresă:  Bulevardul Carol I nr. 2

La cercul de balet, Ana Maria Chirica lucrează cu zeci de copiii

„Palatul Copiilor Iași”, situat pe Bulevardul Carol I nr. 2, organizează activități în vederea dezvoltării aptitudinilor copiilor de peste 4 ani. În cadrul programei, la „Palatul Copiilor Iași” se găsește și cercul de balet.  La începutul fiecărui an școlar se dă startul înscrierilor, pe baza unui dosar.

La cercul de balet, Ana Maria Chirica lucrează cu zeci de copiii care își doresc fie o activitate pentru petrecerea timpului liber într-un mod frumos, fie performanță. În ambele cazuri, echipa profesionistă a „Palatului Copiilor Iași” pune la dispoziție resursele necesare învățării, într-un cadru prietenos.

Palatul Copiilor este o instituţie de învăţământ care organizează activităţi de educaţie nonformală

Activitatea Palatului Copiilor Iaşi implică un demers instructiv-educativ specific, prin care se aprofundează cunoştinţe din domenii diverse, facilitând formarea, dezvoltarea şi exersarea competenţelor potrivit vocaţiei şi opţiunii copiilor. Spaţiu generos al educaţiei şi formării, instituţia noastră permite valorificarea timpului liber al copiilor, prin implicarea lor în proiecte educative care stimulează creativitatea, spiritul de echipă, interesul pentru cunoaştere şi deschiderea spre comunicare.

Palatul Copiilor este o instituţie de învăţământ care organizează activităţi de educaţie nonformală, specifice timpului liber urmărind aprofundarea şi completarea cunoştinţelor însuşite în învăţământul formal, dezvoltarea aptitudinilor potrivit vocaţiei şi opţiunii copiilor, prin activităţi specifice de cerc, atelier sau laborator.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate