Pas Classique Ballet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Cristina Mitu, Georgiana Stroe

Adresă: Strada Vasile Lascar, nr. 102, etaj 2, Ap. 3, Bucuresti

 

Școala de balet Pas Classique și-a deschis porțile în noiembrie 2016

Pentru copiii și adulții care doresc să capete o postură elegant, cât și o dezvoltare armonioasă a corpului, Școala de balet Pas de Classique oferă cursuri de dans clasic, contemporan, balet fitness, pilates și stretching.

Într-un ambient cochet și o atmosferă plăcută, cursurile copiilor și adulților se desfășoară la ore accesibile și sunt destinate atât începătorilor cât și avansaților.

Profesorii Școlii de balet Pas de Classique sunt dedicați, au o vastă experiență în a preda balet, datorată pregătirii profesionale și a participării în spectacolele Operei Naționale din București.

 

Cristina Mitu, profesor Pas Classique Ballet este balerină a Operei Naționale București din 1989

Cristina Mitu, balerină la Opera Națională București din 1989, când a absolvit Liceul de Coregrafie George Enescu. A lucrat cu maeștrii și coregrafi români și străini. Este profesoară de balet la Liceul Floria Capsali. Are un Master în Pedagogie și performanță în dans la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale, și module de psihopedagogie I și II la aceeași universitate.

 

Georgiana Stroe Pas Classique Ballet predă cursuri de dans copii cu vârste între 3 și 11 ani din 2008

Georgiana Stroe, a absolvit Liceul George Enescu în anul 1989. În 2009 a absolvit Universitatea Româniă de Științe și Artă Gheorghe Cristea, Facultatea de Arte și Științe, specializarea Artele spectacolului de teatru (coregrafie), luând licența la Universitatea Națională de Artă teatrală și Cinematografie I.L. Caragiale, Facultatea de Teatru, specializarea Artele spectacolului (coregrafie).

 

Din 1990 eset balerină la Opera Națională București, unde a dansat în numeroase spectacole, atât roluri de ansamblu cât și roluri solistice. A participat la spectacolele de licență a U.N.A.T.C și s-a bucurat de roluri de compoziție în spectacolele de la Opera Comică pentru Copii. Din 2008 predă cursuri de dans copii cu vârste între 3 și 11 ani.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate