Pirouette – Performing Arts Center

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Tudor Oltean

Adresă Cluj: Strada Dimitrie Comsa nr. 39 / Strada Observatorului nr. 82-86 /

Adresă Florești – Strada Avram Iancu nr. 371.

 

„Pirouette”oferă cursuri de balet pentru copii de peste 4 ani și adulți.

„Pirouette – Performing Arts Center” a luat ființă în anul 2014, din dorința de a transmite tinerelor generații profesionalismul în artă. În cele trei locații din Cartierul Mărăști, Cartierul Zorilor și Floreși, „Pirouette”oferă cursuri de balet pentru copii de peste 4 ani și adulți.

Tudor Oltean a fost balerin al Operei Naționale Române Cluj Napoca

Grupele formate din maxim 10 persoane sunt inițiate în lumea baletului de Tudor Oltean, fost balerin al Operei Naționale Române Cluj Napoca și solist al Operei Naționale din Novi-Sad, Serbia. Pentru cei ce își doresc performanță, Tudor Oltean propune ore de studii clasice și repetoriu, prin care cursanții își dezvoltă tehnica și interpretarea artistică. La finalul fiecărui an școlar, mici balerini urcă pe scenă și le arată tuturor ce au învățat în sala de repetiții.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate