Rainbow Balet

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor: Corina Eliza Bogdan, Alexandra Gavrilescu

Adresă: Strada Cireșului nr. 27, București, Sector 2

La „Rainbow Balet”  micii balerini descoperă întâi bucuria și ce are de oferit dansul

„Rainbow Balet” se recomandă a fi mai mult decât o simplă școală de balet, la care copiii învață elemente. Aici, micii balerini descoperă întâi bucuria și ce are de oferit dansul. Școala de balet a fost înființată în septembrie 2016 și, la doar două luni, a avut loc prima apariție la un festival. Grațioși și plini de emoții constructive, au legat prietenii, iar astăzi „Rainbow Balet” continuă să facă același lucru: să ofere fericire.

Corina Eliza Bogdan, fondator și profesor coregraf, dansează pe scena Operei Naționale din București

Corina Eliza Bogdan, fondator și profesor coregraf, a studiat dansul clasic și, când nu îi îndrumă pe copii, dansează pe scena Operei Naționale din București. Experiența vastă, dragostea pentru balet și pentru copii ale profesorilor de la „Rainbow Balet” sunt aspecte incontestabile. „Rainbow Ballet” propune cursuri de balet pentru copii începând cu vârsta de 2 ani și 6 luni la sala de pe Strada Cireșului nr. 27.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate